Bag Rasborg+Paulsen Keramik står vi, keramikerne Susanne Rasborg og Ejnar Paulsen.

 

Efter endt uddannelse startede vi eget værksted, som fra 1976 har ligget lige udenfor Svaneke på Bornholm.


Vi har begge over 50 års erfaring, og har tidligere været ansat i andre firmaer, som bl.a. Kæhler, Søholm og Hjorths Fabrik, der alle har haft glæde af vores knowhow. Nu gælder det vores egen butik og udvalgte kunder i ind og udland, f.eks. Roman and Williams Guild i New York og de københavnske restauranter Noma og Lola.

 

Når man har så megen erfaring som os to, behøver man ikke at nævne en vis håndværksmæssig kunnen, men der hvor vi virkelig skiller sig ud er i den store viden om glasurer. Vi producerer selv, på omhyggelig vis, vores egne glasurer på værkstedet - både de nye og populære, men også de klassiske og historiske.

 

Vi er meget inspireret af japansk keramik og den skandinaviske designtradition, men også den bornholmske natur,  som vi møder på rideture på vores islandske heste, er kilde til evig inspiration..

 

Vores produkter er primært brugsting som kopper, krus, skåle, kander, vaser og  tallerkner, men ind imellem bliver der også tid til at kaste sig ud på nye stier, som f.eks. unika, der kan bringe os videre til nye og spændende resultater.

PERSONDATAPOLITIK


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:


Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi får ikke adgang til dine kortoplysninger i forbindelse med betalingen.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Dvs. at vi f.eks. videregiver dine oplysninger til fragtfirmaet, som skal levere dine varer. Dine oplysninger registreres i vores regnskabssystem, når der dannes en faktura.


Personoplysningerne registreres hos Rasborg+Paulsen Keramik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.


Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: raspaulkeram@gmail.com


Persondatapolitiken er senest opdateret: 02-01-2021